Noroi Transpira Ie i Lacrimi - Autobiografia Lui B (1)

Slăbește slough, Femeia cu barbă s-a făcut fotomodel

Conținutul

  pentru slim jos

  Google Plus E mândră pentru că e altfel decât toată lumea! Dacă, până mai ieri, Harnaam Kaaur suferea îngrozitor din cauza excesului de păr de pe faţă, acum nu-i mai pasă. A devenit primul fotomodel cu barbă!

  când să iau arzătorul de grăsime

  Povestea britanicei Harnaam Kaaur, din Slough, comitatul Berkshire, a înduioşat întreaga lume. După ce ani de zile s-a luptat să scape de excesul de păr de pe faţă, profesoara de limba engleză, în vârstă de slăbește slough de ani, este mândră de barba ei.

  notarea obiectivelor de pierdere în greutate

  Şi asta după ce şi-a făcut debutul ca manechin pe podium. Ea a defilat recent pentru creatoarea de bijuterii Marianna Harutunian cu ocazia Zilei Modei de la Londra.

  Femeia, care are excesul de păr din cauza sindromului ovarului polichistic, o boală de care suferă, nu mai e deranjată de faptul că mulţi oameni râd de ea. De la vârsta de 11 ani a început să-i crească păr pe faţă, pe piept şi pe braţe.

  alcătuiți un calendar pentru pierderea în greutate

  De ruşine, tânăra punea mâna pe lamă şi zilnic se rădea din cap până în picioare. Calvarul a durat până în februariecând a decis să nu-i mai pese ce zice lumea.

  bijuterii de recompensă pentru pierderea în greutate

  Femeile care suferă de acest sindrom nu au un ciclu menstrual normal, regulat. Din slăbește slough dezechilibrului hormonal, apare fenomenul pilozităţii excesive.