RELATIA OBEZITATE - FERTILITATE - Doctor Info Ro

Slabire aberdeen

Aceasta este concluzia comunicata de un cercetator la a conferinta anuala a Societatii Europene de Reproducere si Embriologia Omului.

Am 7 saptamani sa slabesc elită de ardere a grăsimilor

A Slabire aberdeen Shayeb, de la Universitatea din Aberdeen, Marea Britanie, a declarat ca cercetarile sale au dorit sa arate ca barbatii cu un indicele de masa corporala mare au prezentat volume mai mici de lichid seminal si o proportie mai mare de spermatozoizi anormali. Shayeb si colegii slabire aberdeen studiat rezultatele analizei lichidului seminal provenind de la barbati de la Centrul de fertilitate Aberdeen, care au prezentat dificultati in conceperea unui copil.

Tinand cont si de alte caracteristici care ar putea interfera cu analiza, cum ar fi fumatul, consumul de alcool, varsta, problemele sociale, precum si durata de timp cu abstinenta de la sex inainte de a produce o slabire aberdeen de material seminal pentru analiza, oamenii de stiinta au urmarit o posibila relatie intre IMC si calitatea materialului seminal.

cum ajuti pe cineva să slăbească pierdere în greutate s1im

Analiza a aratat ca barbatii din grupa B, care a avut un IMC optimau prezentat un nivel mai crescut de sperma normala decat in alte grupuri. De asemenea, ei au avut un volum mai crescut de lichid seminal. Nu a fost nici o diferenta semnificativa intre cele patru grupuri, in ceea ce priveste concentratia spermei sau motilitatea.

sfaturi de pierdere în greutate twitter arderea naturală a grăsimilor

Concluziile noastre sugereaza ca barbatii supraponderali care au incercat sa conceapa un copil cu partenerii lor, ar trebui mai intai sa incerce sa atinga o greutate corporala cat mai aproape de ideal. Adoptarea unui stil de viata sanatos, un regim alimentar echilibrat, si un program de activitate fizica regulata, conduce la normalizarea IMC, in marea majoritate a cazurilor. Pe langa lunga lista de beneficii pe care le cunoasteti ca rezultat al unei greutati corporale optime, se adauga si producerea de material seminal de calitate.

pierde în greutate gemene nu par sa slabesc

Este nevoie de mai multe studii pentru a afla exact cum afecteaza obezitatea productia de material seminal, a spus dr. Nu avem inca un raspuns concludent, dar consideram ca este o chestiune importanta, care ar trebui sa se bucure de o mai mare atentie.

SLABIRE EXTREMA 14 ZILE - TOATE MESELE

Acest articol a fost vizualizat de ori. Adauga un comentariu Acest articol are 0 comentarii.

ce să faci pentru pierderea de grăsime pot adulții mai în vârstă să piardă în greutate

Adauga un comentariu.