Cum faci backup la Android pe Google, ca să nu pierzi nimic

Pierd sincronizări. Cum faci backup la Android pe Google, ca să nu pierzi nimic

Conținutul

  pierd sincronizări Pierderea în greutate cea mai bună metodă

  Subscribe Cum faci backup la Android pe Google, ca să nu pierzi pierd sincronizări Ca să nu-ți pierd sincronizări pierzi contactele sau pozele de pe telefon niciodată, ar fi bine să ai în vedere cum faci backup la Android pe Google.

  În teorie, telefonul pierdere în greutate cjane Android este interconectat în permanență cu un cont de Google.

  Ai nevoie de respectivul cont pentru a instala aplicații din Google Play și este folosit de gigantul din Mountain View pentru salvarea diverselor setări aferente aparatului tău. În mod implicit, sunt însă șase foarte mari ca un proces de backup să nu fie automatizat.

  pierd sincronizări Pierdere în greutate 1g dsm

  Ca urmare, dacă cineva îți fură telefonul sau pierd sincronizări pierzi, există o posibilitate reală să rămâi fără toate fotografiile tale, fără agendă, calendar și orice alte fișiere pe care le-ai creat pe mobil de-a lungul timpului. Din fericire, există câțiva pași simpli pe care trebuie să-i urmezi dacă vrei să înveți cum faci backup la Android pe Google.

  Asigură-te că dispozitivul tău este  conectat la Wi-Fi. Atunci când activezi Poze iCloud, se vor suprascrie orice poze sau videoclipuri pe care le-ai sincronizat manual pe dispozitivul iOS. Dacă aceste poze și videoclipuri se află încă pe computerul Mac sau pe PC, vor apărea pe dispozitivul iOS când Poze iCloud îți actualizează biblioteca de poze.

  În primul rând, trebuie să intri la Setări, la Conturi și să faci un tap pe contul tău Google. La pasul următor, după ce pierd sincronizări selectat contul, ar trebui să ai o listă stufoasă de opțiuni. Bifează-le pe toate, în cazul în care vrei ca toate datele respective să fie sincronizate la intervale de timp regulate cu serverele Google, fără nici o intervenție din partea ta.

  pierd sincronizări matla de slabire

  Ieși în ecranul principal și intră din nou în Setări, la secțiunea Setări Avansate. Un pic mai jos, la Backup Account sau Cont de rezervă, selectează contul de Gmail pe care vrei să ți se efectueze automat backup-ul datelor de pe telefon sau tabletă. Orice smartphone cu Android vine preinstalat cu o suită stufoasă de aplicații Google.

  pierd sincronizări folosirea greutăților te face să slăbești

  Intră la Google Photos sau Google Foto. Apasă pe cele trei liniuțe din stânga sus și intră la Setări.

  pierd sincronizări pierce soția brosnan pierdere în greutate

  Fă un tap pe Backup și sincronizare în partea de sus a ecranului. Revin-o în meniul principal al Google Foto, iar în dreapta sus, ar trebui să vezi cum a început procesul de sincronizare al fotografiilor tale.

  Dacă nu merge din prima, s-ar putea să fii nevoit să te conectezi la o rețea wireless.

  Asta a fost tot. Din acest moment, cât timp ai spațiu pe Google Drive  și ești conectat la Wi-Fi, ar trebui să fie imposibil să-ți mai pierzi vreodată datele. Dacă îți pierzi telefonul de acum înainte, este suficient să pui mâna tot pe un telefon cu Android și, la configurarea inițială, să îți tastezi numele de cont și parola aferente contului tău Google.

  Imediat, ar trebui să înceapă descărcarea tutoror datelor tale de pe vechiul telefon împreună cu toate aplicațiile pe care le-ai avut instalate.

  pierd sincronizări nu poate slăbi din cauza menopauzei