Pin on Getting Fitter

Erha slăbire, Erhana - Slăbește sănătos

Conținutul

  Locul pitoresc, ambianța de sărbătoare, ochii zîmbitori și alaiul portului popular a colectivelor artistice care s-au deplasat la estrada de vară în frunte cu fanfara au scos de prin ogrăzi mulți săteni și au lăsat fară cuvinte erha slăbire spectatorii dornici de aplauze și veselie.

  erha slăbire

  Farmecul sărbătorii a început cu spectacolul teatralizat unde toți participanții, ospeții, au fost serviți cu cireșe, iar apoi toată lumea a fost invitată să întindă o horă de sărbătoare.

  Seliște, ans.

  erha slăbire

  Brăviceni, ans. Vatici, ans. Peresecina și ans.

  erha slăbire

  Cuvinte și urări frumoase participanților le-a dorit Dna Elena Guler, șef Secția Cultură Orhei, care a venit cu vorbe bune pentru toți cei prezenți. Puțintei, în scopul promovării folclorului național, a creației artiștilor amatori, monitorizarea tradițiilor și obiceiurilor populare, promovarea portului popular și impulsionarea vieții culturale în localitățile rurale.

  Colectivele participante au fost menționate de către juriu cu diplome și recompense bănești. Secția Cultură aduce mulțumiri tuturor colectivelor participante, primarilor comunelor și satelor care au asigurat cu transport deplasarea participanților și tuturor celor care au contribut la desfășurarea unei sărbători cu adevărat frumoase în special doamnei primar a comunei Puțintei, Dna Elena Soboleva, care a investit mult suflet la organizarea și desfășurarea sărbătorii.

  Nutriționist Fitness instructor Mă numesc Erhan Ana, sunt nutriționistul și ghidul tău spre o viață mai sănătoasă și spre un corp minunat dorit de tine. Mă simt fericită că am reușit să ajut peste de oameni să își obțină o siluată de invidiat și nu numai, pe lângă scăderea în greutate fără înfometări, clienții au scăpat de constipații și probleme cu pieleași-au creat nu doar un corp dorit ci și o dispoziție ,un mod de viață care le-a oferit energie și putere de actiune asupra vietii lor. Sunt convinsă că orice rezultat dorit este erha slăbire instrumente există pentru oricare ar fi dorința noastră. Lucrul în echipă este cel care ne întărește și ne ajută să urcăm munții. Împreună o să reușim să remodelăm corpul în cel mai sexy și gustos mod.