STUDIU: Extractele de alge adăugate în alimente previn îngrăşarea

Slăbire newcastle. STUDIU: Extractele de alge adăugate în alimente previn îngrăşarea

Conținutul

  slăbire newcastle

  Vezi mai multe articole din categoria stiinta-sanatate În urma succesului acestor teste, prăjituri dietetice, cârnaţi, pâine şi băuturi răcoritoare cu extract de alge ar putea fi disponibile în slăbire newcastle pe rafturile magazinelor. Substanţa extrasă din alge se numeşte alginat, un gel utilizat deja în cantităţi reduse pentru îngroşarea îngheţatei, a iaurtului şi a pastei de dinţi. Cercetătorii britanici consideră că alginatul ar putea preveni obezitatea, care afectează tot mai multe persoane în întreaga lume.

  slăbire newcastle

  Testele au arătat că alginatul a împiedicat procesul de descompunere a trei sferturi din grăsimea din alimente, care astfel nu a mai fost digerată şi absorbită în organism. Spre deosebire de alimentele cu conţinut caloric redus, grăsimea nu este eliminată din produsele cu extract de alge, ceea ce înseamnă că gustul nu este afectat.

  slăbire newcastle

  În cel mai rău caz, extrasele din alge ar putea oferi alimentelor un gust mai intens. Voluntarii care au consumat slăbire newcastle cu alginat au spus că aceasta este mai gustoasă decât pâinea normală.

  slăbire newcastle

  Acest lucru s-a întâmplat, probabil, datorită faptului că feliile de pâine cu alginat erau mai moi. Deşi o dietă echilibrată şi mişcarea fizică ar trebui să constituie regulile de bază al unui stil de viaţă sănătos, alimentele cu extrase din alge pot fi un ajutor important în curele de slăbire, dar şi pentru cei care doresc să îşi păstreze silueta.

  slăbire newcastle