Am gasit 55 anunturi

Slăbire galvanică

Conținutul

  Reduce ridurile si uniformizeaza nuanta tenului.

  VSKIN Medical Beauty Center respecta toate protocoalele de dezinfectie si sterilizare de nivel medical astfel incat sa fiti in perfecta siguranta medicala.

  Regleaza sebumul si reduce porii. Tratamentul este simplu si rapid, fara durere, instalare dupa primele zile si cu efecte durabile.

  pierdere în greutate uriașă

  Mihaela Saidac, provenind dintr-o familie de chirurgi, s-a reprofilat spre biorestructurarea faciala dupa 22 de ani de experienta in practica chirurgicala. A participat la peste 10 congrese de chirurgie nationale si internationale cu lucrari de specialitate, efectuand in tot acest timp peste Saidac Mihaela - Cabinet Medical Individual Chirurgie Generala este o clinica estetica in Bucuresti, unde visele tale de a avea chipul si corpul perfect, pot fi indeplinite!

  învelișul corpului de slăbire

  Tenul tau va avea tratamentul de care slăbire galvanică si va fi efectuat cu cea mai mare atentie si cele mai bune aparaturi. Daca doresti modificare la nivelul buzelor si vrei sa ai niste buze voluptoase, bine proportionate poti opta pentru conturare si augumentare buze, slăbire galvanică daca doresti sa scapi de riduri poti alege din tratamente estetice precum corectia ridurilor.

  pierde 1 kg grăsime pe săptămână

  Fiecare dintre noi avem ceva ce dorim sa schimbam si cu mici retusuri putem sa aratam asa cum ne dorim. Te asteptam cu drag la clinica pentru a asculta ceea ce te nemultumeste la aspectul tau si sa gasim impreuna procedurile care ti se potrivesc astfel incat rezultatele sa fie pe masura asteptarilor tale Ia-ti inima in dinti si fa ceva pentru tine.

  scădere în greutate și oboseală la vârstnici

  Simte-te bine in pielea ta. Oferta este valabila doar prin cumpararea voucherului CreatoriideOferte. Oferta valabila doar in luna Februarie O persoana poate cumpara cate vouchere doreste, insa poate folosi unul singur personal.

  ochelari de slăbit

  Program salon: Luni - Vineri Sambata Pentru efectuarea procedurii este obligatorie programare telefonica pe baza codului de voucher. Reprogramarile se fac cu minim 24 de ore inainte, in caz contrar se considera sedinta efectuata.

  chico este atât de slab capris

  Saidac Mihaela Str. Constantin Brancoveanu nr. Voucherul este valabil pana la: Constantin Brâncoveanu nr 6, Pipera, Ilfov Voluntari.