Setează-te Mental Corect Pentru a Slăbi în Această Iarnă | Școala de Slăbit

Slăbește mental, 10+ Dietă ideas | diete, slăbește, arderea grăsimilor

făcându-mi soția să slăbească pierde în greutate vrăjitorie

Îţi place ideea de a te găsi primăvara mai uşor, mai mulţumit de tine, mai cu zâmbetul pe buze. Te şi vezi acolo, nerăbdător să îţi cumperi haine mai mici, să te plimbi dezinvolt pe străzi, mândru şi mulţumit cum decurg lucrurile.

Îţi place să te gândeşti la aceste lucruri, până te întâlneşti cu o slăbește mental cunoştinţă, mâncarea gustoasă, iar atunci îţi spui tăcut, în slăbește mental fie, mănânc acum, pentru că în curând oricum trebuie să intru la cură şi atunci nu o să mai pot.

Probabil că încep de mâine, azi oricum e târziu.

Setează-te Mental Corect Pentru a Slăbi în Această Iarnă

Dacă te întreb cât este de important pentru tine, cât de mult îţi doreşti să slăbeşti, o să îmi spui că foarte mult. De mult timp îţi doreşti asta, dar nu îţi iese. Sau ţi-a ieşit, ai slăbit dar te-ai îngrăşat la loc. Nici voinţa nu te ajută, o să îmi spui.

Te cred. Te cred că îţi doreşti foarte mult. Te cred că te gândeşti mult la asta. Te cred că visezi să vină primăvara şi să te simţi pe stradă uşor ca o floare.

supliment pentru a ajuta la pierderea în greutate mananca mai multe grasimi pierde mai mult in greutate

Secretul este următorul: nu contează cât este de important pentru cum să elimini grăsimea cosurilor. Contează cât este de urgent pentru tine. Pentru că slăbitul este important, dar dorinţa de a mânca acea ciocolată, de a-ţi face acea poftă, de a scăpa de acel stres sau de acea plictiseală, sunt urgente.

Din contră. Ţine de instinctul de supravieţuire să alegi lucrurile urgente înaintea slăbește mental importante. Îţi dau un exemplu: în Natură, este important să mănânci, dar este urgent să scapi de prădătorul care te pândeşte lângă acea mâncare. Vreau să slăbesc acum sau mai încolo?

Search Submit Într-o cură de slăbire, partea din farfurie este cea mai uşoară de realizat. Partea dintre urechile tale, adică ce se petrece în capul tău şi felul în care treci prin acest proces, acolo este provocarea. Cel mai uşor lucru pe care îl poţi face pentru a schimba în bine atitudinea ta în această cură de slăbire este să schimbi unghiul din care priveşti lucrurile. Întotdeauna trebuie să găseşti slăbește mental portiţă, dar asta o poţi face doar cu agenda în faţă, calculând şi organizând în avans timpul tău limitat. Cu fiecare nouă provocare, devii mai capabil să găsești soluţii şi mai mulţumit de faptul că se poate.

Că prea de mult timp o amâni. Sunt 2 aspecte pe care slăbește mental să le faci când eşti faţă în faţă cu pofta alimentară, şi simţi deja că cedezi: imediat, întreabă-te dacă este urgent sau dacă este doar important pentru tine să slăbeşti. Repede, înainte să începi să negociezi cu tine, că iei doar o prăjitură, doar o înghiţitură, doar un colţisor.

Ştii deja foarte bine cum decurg lucrurile, şi ai fost la filmul acesta de multe ori. În primul rând, după ce cedezi spunându-ţi că guşti doar un pic, tu nu vei fi scăpat de starea din spatele poftei.

Setarea Mentală sau Cum să Fii Tot Timpul ”pe Poziții”

Nu vei fi satisfăcut de acea unică înghiţitură. Aşa că cedezi şi îţi faci pofta până la capăt, negociind apoi cu tine, pentru liniştea mentală temporară, că vei relua lupta pe baricade…mâine. În al doilea rând, ciocolata aceea, pizza aceea, mâncarea aceea divină, nu are cum să îţi aducă satisfacţie. Nu are cum să te facă să te simţi bine.

Simţi confort câteva minute cât mănânci. Simţi plăcerea gustului. Simţi endorfinele. Dar mâncarea nu poate să îţi aducă slăbește mental, când tu eşti scindat mereu între pofta urgentă şi slăbește mental important. Slăbitul este o provocare psihică pentru că ai de depăşit astfel de provocări, pe bandă rulantă.

7 Bariere Mentale Care Te Impiedica Sa Slabesti

Deblocarea, mobilizarea, voinţa aceea neascultătoare, apar când decizi cât de urgent este acest proiect. Vei spune că nu este aşa, că te deranjează, dar că nu ştii ce să mai faci. Realitatea, însă, este aceea simplă, francă, susţinută de mecanismele din Natură. Tu continui să alegi ceea ce este urgent, în defavoarea a ceea ce este important. Dovadă că indiferent că eşti în mijlocul unei discuţii importante, dacă sună telefonul, te uiţi să vezi cine slăbește mental.

Este urgent să vezi cine e. Observi simplitatea mecanismului?

Sunt oameni care vin pentru prima data la noi si ne povestesc cum s-au chinuit ani de zile sa scape de kilogramele in plus si nu au reusit nicicum. Sau ca au reusit cumva sa slabeasca, prin diverse metode, dar ca, dupa o perioada, s-au ingrasat la loc sau, mai rau, au pus dublu inapoi.

A slăbi nu este fizică nucleară. A slăbi nu înseamnă să îţi imaginezi că îţi trebuie o super voinţă şi o super implicare şi un super efort, pentru a face totul perfect, de acum şi până la destinaţie.

A slăbi nu înseamnă să te sperii de obstacole şi de greutatea procesului, înainte de a fi pornit efectiv la drum. A slăbi înseamnă să decizi că este urgent. Nu important, ci urgent. A slăbi înseamnă să începi.

Fără să mai cântăreşti în fel şi chip lucrurile. Vei vedea din mers cum te adaptezi, cum îmbunătăţeşti lucrurile, de unde faci rost de slăbește mental sau timp pentru a te ocupa din ce în ce mai mult de tine. Vei greşi şi vei greşi des. Aşa, şi? A slăbi înseamnă să pleci la drum conştient că nu poţi face totul din prima bine şi că cere timp să te adaptezi la noul regim.

Cere timp să îţi organizezi timpul.

card hsa pentru pierderea în greutate pierderea în greutate a cărnii de vită prăjită

Cere timp să găseşti momente pentru mers la sală. Cere timp să îţi pregăteşti mai atent mâncarea. Cere timp să te obişnuieşti cu momentele de disconfort când pleci de lângă prăjituri ca din puşcă. Cere timp să te obişnuieşti cu însăşi urgenţa procesului de slăbit.

  1. 10+ Dietă ideas | diete, slăbește, arderea grăsimilor
  2. Sunt situatii cu care majoritatea ne confruntam atunci cand vrem sa slabim.
  3. Setează-te Mental Corect Pentru a Slăbi în Această Iarnă | Școala de Slăbit
  4. Scapa de gandurile negative ca sa ramai motivata si sa obtii un corp frumos si sanatos.
  5. De cele mai multe ori, ne sunt prezentate metode care promit rezultate rapide, ca sa nu mai vorbim de binecunoscutele produse minune care de cele mai multe ori se dovedesc a fi ineficiente.
  6. C2 pierdere în greutate rower
  7. Scădere în greutate pentru vârsta de peste 60 de ani
  8. Ce să mănânci atunci când pierzi în greutate

Este urgent sau este important? Aceasta este întreaga setare mentală pentru slăbitul din această iarnă.

Cum sa slabesti folosindu-ti mintea

Restul sunt detalii. Strategii eficiente pentru a slăbi mai uşor. Metode pentru a depăşi mai uşor tentaţiile şi a identifica şi satisface nevoile reale din spatele acestora. Atitudinea corectă pentru a nu te lăsa influenţat de momentele când te împiedici. Toate au sens şi sunt de două ori mai eficiente, doar în prezenţa setării mentale corecte. Vrei acum sau nu mai vrei deloc. Nu este stricteţe, fii sincer cu tine.

În curând te vei trezi dimineaţă şi vei vedea că ninge.

Slăbește simplu și sănătos!

La fel de curând, te vei trezi de dimineaţă şi vei întâlni pe stradă precupeţii de mărţişoare. Când a trecut şi iarna asta?

7 motive pentru care nu reusesti sa slabesti

Te sui în trenul urgenţei în iarna aceasta? Acum verifică-ți emailul pentru a confirma abonarea.

scădere în greutate yam violet Milla a pierdut in greutate

There was an error submitting your subscription. Please try again.

pierderea în greutate cerească slăbind Japonia

Numele tău Adresa ta de email We use this field to detect spam bots. If you fill this in, you will be marked as a spammer.