Program De Editat Poze Slabit

Slăbește ios. Cele mai bune aplicații pentru slăbit – Lose It

slăbește ios

Revizuirea a precedat lansarea slăbește ios 14, cea mai recentă versiune a sistemului de operare iPhone, care este așteptată mai târziu în această lună, relatează News. CITEȘTE ȘI IPhone 12 nu va fi livrat cu cea mai slăbește ios versiune 5G din România Compania a făcut modificările în urma criticilor din partea dezvoltatorilor cu privire la practicile App Store, după ce unele companii concurente, precum Microsoft și Google, care face parte din grupul Alphabet, au refuzat să își lanseze platformele.

În special, Epic Games, compania care a produs Fortnite, este în dispută cu Apple cu privire la mai multe reguli din App Store, inclusiv cerința de a utiliza achiziții în aplicații pentru produse digitale.

🍀 Mănâncă și slăbește - 5 alimente pe care sa le mananci seara ca sa slabesti - Eu stiu TV

Apple a exclus luna trecută Fortnite din App Store. Microsoft și Facebook au declarat public în ultimele luni că regulile Apple au limitat ceea ce pot face aplicațiile lor pe iPhone și iPad. Serviciul xCloud de la Microsoft nu este disponibil pe iOS, în timp ce aplicația de jocuri Facebook nu are toate jocurile de pe iPhone.

  • Sunt supraponderal cum pierd?
  • Pierderea de grăsime importantă

Apple susține acum că serviciile de streaming de jocuri, cum ar fi Google Stage și Microsoft xCloud, sunt permise în mod explicit. Există însă condiții: jocurile oferite în serviciu trebuie descărcate direct din App Store și nu dintr-o aplicație all-in-one. Jocurile individuale ar trebui să aibă funcționalități de bază atunci când sunt descărcate. Un reprezentant Google a refuzat să comenteze.

Capturi de ecran iPhone

CITEȘTE ȘI VIDEO Galaxy Watch 3 aduce câteva caracteristici noi, dar impresionează prin designul său Regulile evidențiază tensiunile dintre controlul Apple asupra platformei sale, despre care spune că este pus în aplicare din motive de siguranță și securitate, și serviciile de joc emergente pe care mulți le consideră viitorul lumii.

Serviciile de streaming de jocuri vor să slăbește ios ca o platformă pentru creatorii de jocuri, cum ar fi aprobarea jocurilor individuale și alegerea jocurilor de oferit, dar Apple dorește ca serviciile de streaming să acționeze mai mult ca un set de jocuri și stări care trebuie să revizuiască fiecare joc individual.

slăbește ios

Apple slăbește ios oferă un serviciu de jocuri cloud, dar vinde un abonament la un joc iOS numit Apple Arcade. O altă modificare se referă la cursurile luate de prezența fizică achiziționată prin intermediul unei aplicații iPhone. În această primăvară, în mijlocul pandemiei, mai multe companii care anterior permiteau utilizatorilor să rezerve clase de prezență fizică, precum Classpass, au început să ofere cursuri virtuale.

Regulile Apple stabileau anterior că sunt necesare cursuri virtuale pentru a utiliza procesul de plată integrat Apple. Ce promite noul dispozitiv CITEȘTE ȘI UE investighează acordul Google pentru preluarea producătorului de benzi inteligente Fitbit, care operează în România cu cel mai mare birou de cercetare și dezvoltare din afara SUA Noile reguli Apple afirmă că, în cazul claselor virtuale individuale, cum ar fi antrenamentul fizic, plățile pot avea loc în afara sistemului Apple, slăbește ios nu și în cazul feselor cu participare mai mare.

Apple a abordat, de asemenea, o problemă importantă cu companii precum WordPress și Slăbește ios și a relaxat cerința ca aplicațiile gratuite să folosească achizițiile în aplicație.

Continue Reading

Modificările complete ale regulilor din App Store sunt disponibile pe site-ul web Apple. Informații publicate de Profit.

slăbește ios

Continue Reading.